به گزارش واحد روابط عمومی موسسه شهید محراب آیتالله مدنی، ششمین همایش خانواده و مدرسه با محوریت تربیت اجتماعی، رفتار جمعی امیدآفرین به همت موسسه شهید محراب آیتالله مدنی، در شامگاه روز چهارشنبه هشتم بهمنماه 1399 ساعت 18.45 با حضور جمعی از مدیران، همکاران و انجمن اولیاء و مربیان مدارس در دبیرستان شهید مدنی، و حضور 1200 نفر از والدین دانش آموزان در فضای مجازی و بهصورت آنلاین با سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان در فضای اسکای روم، آپارات و نرمافزار شاد برگزار گردید.
مراسم با آیاتی از کلامالله مجید با تلاوت دانشآموز برتر قرآنی جناب آقای یاسین پورغیاثیان آغاز و در ادامه کلیپی از مرحوم حاج سید صادق حجازی به مناسبت سالگرد رحلت ایشان پخش گردید.
سپس جناب آقای دکتر حجازی مدیرعامل موسسه شهید محراب آیتالله مدنی، ضمن خیرمقدم به مدعوین محترم، اشارهای به ایفای نقش پدران، مادران، معلمین و... نسبت به فرزندان که یک امانت الهی هستند داشت و بیان کرد:
امروزه وظیفهی همهی مجموعه پدران، مادران، معلمین، معاونین، مدیران، دبیران محترم راهنما و حوزههای فرهنگی، حوزههای آموزشی در همهی مقاطع تحصیلی ایفای نقش نسبت به یک امانت الهی که این دانشآموزان هستند، میباشد؛ که هر یک در تحقق این وظیفه، وظایفی را بر عهده دارند تا در کنار یکدیگر بتوانیم ثمرهی نهایی که رسیدن به آن تعالی و پویایی این عزیزان هست، برسیم.
وی با بیان اینکه فعالیتهایی که در حوزههای فرهنگی بهصورت مختلف در مراسمها و در مسابقات و نشستهایی که برای آمادهسازی خانوادهها صورت میگیرد افزود: میتوانیم این نکته را بیان کنیم که مجموع مدارس تحت پوشش مؤسسه شهید محراب آیت ... مدنی (ره) یک حرکت پیشتازی را در خدمت به جامعه هدف خودش توانسته در سطح کشور داشته باشد. نتایجی که کارشناسان و بازرسین آموزشوپرورش چه در مدارس دخترانه و چه در مدارس پسرانهی ما یک حرکت الگو بوده که برای بسیاری از این مجموعهها قابل بهرهبرداری بوده است.
در ادامه مراسم گروه سرود به اجرای برنامهای در خصوص دهه فجر و ولادت حضرت زهرا(سلامالله علیها) پرداختند.
و در پایان حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان بهصورت مجازی به سخنرانی پرداخته و بیان داشتند:
مهمترین نکته در تربیت فرزندان و نونهالان جامعه این است که فرزندان را اجتماعی بار بیاوریم این مطلب یکی از گمشدگان امور تربیتی است و گاهی در خانوادهها چندان به این موضوع اهتمام میشود
بیشتر مشکلات ما در جامعه ناشی از این است که اکثراً تواناییها، مهارتها و نگرشهای لازم برای یک رفتار اجتماعی صحیح را نداریم که فرقی هم بین مذهبی و غیرمذهبی در این مورد وجود ندارد، ما معمولاً کمتر میتوانیم فعالیتهای اقتصادی مشترک انجام دهیم و کمتر میتوانیم جمعهایی را پیدا کنیم که با همکاری هم مشکلات جمعی را به سهولت حل کنند